Vilken kurs ska jag välja?

 

Nybörjare

För dig som tycker att linedance verkar kul och vill känna på hur det är. Du lär dig lätta danser och stegkombinationer till ett långsamt tempo. Långsamma repetitioner. Det behövs inga förkunskaper. Det är en kurs där man till lätta danser och i långsamt tempo lär sig grundstegen i linedance. Schemat planeras så att man inte behöver lära sig för många nya kombinationer under samma kurstillfälle. Efter hand, och främst under termin 2, kommer det någon svårare dans som utmaning för att ge er möjlighet att känna efter om ni är redo att gå vidare till nästa nivå eller väljer att stanna kvar på nybörjarnivån.

 

...................................................................................................................................................................

 

Forts. 1

 

För dig som dansat minst 4 terminer eller bara känner att du har lätt för att hänga med. Du känner att Nybörjare är för lätt för dig och vill ha lite mer att "bita" i. Ett högre tempo på repetitioner och utlärningar och eventuellt någon svårare dans som utmaning.

 

Forts. 2.

 

För dig som dansat en längre tid eller gillar utmaningar. Du har lätt för att lära dig nya danser eller lägger ner tid hemma på att öva och läsa stegbeskrivningar. Ett högre tempo och repetitioner.